Yenimahalle İlkokulu

WEB https://yenimahalleio.meb.k12.tr
Adres : Yenimahalle, 7817. Sokak, No2, Merkez, AKSARAY
VİZYON : • Temiz toplum,sağlıklı okul... • Başarımız kendimizle yarışmaktır… • Tüm sorunlarından arınmış,hijyenik bir ortamda ve tüm teknolojik araçlarla donatılmış bir eğitim kurumu oluşturmaktır… • “Başarısız öğrenci yoktur. İlgi alanları farklı olan öğrenciler vardır”.
MİSYON : 0 1. “Biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.” 2. “Tüm paydaşlarıyla çağın gereğine uygun, kamu yararına yönelik ihtiyaç duyulan etkili ve verimli eğitim öğretim hizmeti sunmaktır”
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08.50-14.25
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Mahalle dolmuşları çalışmaktadır. Öğretmenler kendi araçlarıyla gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Yenimahalle Merkez/AKSARAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 km